{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Blinc

Blinc Eyeliner

Produkttext kommer inom kort

Blinc Eyeliner är inte en eyeliner med kosmetisk färg  utan har utvecklats för att bilda ett vattenresistent ”färglager” som ögonkontur. Tackvare att Blinc Eyeliner har vattenresistent ”färglager” så kan den inte blekna, rinna eller bli suddig. Den håller den intensiva färgen hela dagen och du får ett effektfullt utseende!

Det här är den första eyeliner som utvecklats för att bilda ett vattenresistent "färglager" som ögonkontur. Blinc Eyeliner är alltså inte en kosmetisk färg som traditionella eyeliners, vilket betyder att den inte kan blekna, bli suddig, rinna eller flaga även om du gråter eller gnuggar dina ögon. När du skall lägga på eyelinern så skall huden vara torr och ren.Du får inte använda någon kräm eller foundation innan du lägger på eyelinern och låt det torka någon minut innan du lägger på något annat. Avlägsna eyelinern med vatten och ett lätt tryck med fingrarna eller med bomull.

 

Metod

Blinc Eyeliner ska appliceras på torr och ren hud, använd ingen fuktkräm eller foundation innan eyelinern.
Låt torka någon minut innan eventuellt ytterligare lager appliceras.
Med en kombination av vatten och lätt tryck med fingrar eller bomull avlägsnas den utan tvål eller remover.

Ingredienser

Water (Aqua), Ammonium Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Silica, Triethanolamine, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. [May Contain (+/-): Iron Oxides]