Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Smink » Ögon » Ögonbryn » Blinc - Micro Trimmer
Blinc - Micro Trimmer

Blinc

Blinc - Micro Trimmer

Pris: 299kr
 • Produktinformation

  Nu har Blinc lanserat en otrolig nyhet som gör det lättare att forma ögonbrynen till en vacker form. Med Blinc Micro Trimmer tar du lätt bort oönskat hår från ögonbrynen och ansiktet – enkelt och helt smärtfritt. Blinc Micro Trimmer är utformad med två olika längder så att du kan välja den längden som passar dig bäst. Trimmern är smidig och får enkelt plats i necessären, batteri medföljer.

  Användning

  Börja med att ta bort plasten från det bifogade batteriet. Dra av handtaget och sätt i batteriet. Sätt handtaget på sin plats.
  Skjut knappen uppåt för att starta trimmern. 
  Trimma ögonbrynen från tinningen i riktningen mot näsan (mothårs), flytta sakta bladet längsmed ögonbrynet. Var lätt på handen och noga med att du inte trimmar för mycket av ögonbrynen första gången. 
  För att trimma bort allt hår mellan brynen och i brynets nederkant, ta bort plastdistansen och trimma mot huden.
  Tänk på att skjuta ner knappen och stänga av trimmern när den inte används. När batteriet som medföljer är slut rekommenderar vi att du byter till ett uppladdningsbart batteri, för att spara pengar och vår miljö. 

  Rengör trimmern genom att hålla in knappen på sidan av trimmen och avlägsna skyddshöljet. Ta bort hårstråna genom att använda en handduk eller borsta ur håren. Trimmern får inte sköljas i vatten! Sätt därefter tillbaka skyddshöljet och skyddshatten.

Relaterade produkter
Kolla även in