Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Smink » Ögon » Mascara » Blinc Mascara Amplified

Blinc

Blinc Mascara Amplified

Pris: 289kr
 • Produktinformation

  Blinc Mascara Amplified är en helt enastående mascara som ger dig fylliga och långa ögonfransar och tas enkelt bort med vaten. Mascaran är skonsam och passar också till personer med känsliga ögon, allergiker och kontaktlinsbärare. 

  Vid appliceringen omsluter formulan skonsamt varje ögonfrans med små osynliga tuber. Fransarna byggs upp med längd och volym samtidigt som de får en naturlig glans. Flera lager kan appliceras och mascaran kan även appliceras på nytt för att bygga upp önskad volym och längd. När mascaran har torkat kan den utsättas för exempelvis regn och simning men dock kan ingenting av detta få mascaran att kleta eller fälla ifrån sig några partiklar. 

 • Kundrecensioner

  • Bästa!!
   Den är den bästa mascaran som jag har provat och jag har provat många! Den håller hela dagen och utan risk att rinna och drabbas av pandaögon! Superlätt att tvätta av. Ta och "dra" lätt av från fransarna med lite vatten. Inget gnuggande eller pandaögon här heller!
  • Oslagbar!
   Jag har använt denna mascaran i något år nu och jag kommer ALDRIG byta till någon annan! Lätt att applicera, ger volym, sitter perfekt hela tiden och superenkel att tvätta bort. Love it!
  Skriv recension
Relaterade produkter
Kolla även in