Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Smink » Ögon » Blinc Mascara
Blinc Mascara

Blinc

Blinc Mascara

Pris: 289kr
 • Produktinformation

  Blinc Mascara är en helt unik mascara som trots regn, gnuggande och tårar så sitter den kvar utan att flyta ut eller rinna. Genom att Blinc mascara är oljefri så räcker det med
  att kombinera ljummet vatten och ett lätt tryck på fransarna så avlägsnas mascaran. Den är extra bra för personer med känsliga ögon Efter borttagningen av Blinc Mascara är dina ögon helt rena och inga rester av mascaran finns kvar.Är du blond eller ljust brunett så ger
  det ett mjukare intryck om du använder Blinc mascara svart/brun.

 • Kundrecensioner

  • bästa mascaran någonsin
   Jag har använt denna mascara i över 13 år.och jag kan inte vara utan den .Den är speciell o många som provar tycker inte den är bra.man kan inte använda denna som vanlig mascara o borsta på.denna drar man uppåt bara tills man är nöjd .Och man måste ha primer under för bästa resultat .Den håller för regn o bad mm .enda g den lossnar är när man gnuggar bort den. Det blir inga fula svarta märken efter ha använt den som vid vanlig. Klart bästa mascaran o den bästa för ögonfransarna .
  • Toppen
   Fick ett litet test för någon vecka sedan och får snart panik för den börjar ta slut!!! Så nu har jag beställt en egen :) Tycker den är toppen verkligen då jag brukar vara slarvig med att tvätta bort mascara men med denna är det ju så enkelt :) Håller dock med om att det blir lite dålig volym men funderar på om det kanske kan bli bättre med den som man kunde ha under?! :) Får testa mig fram!
  • Kanonbra för hyn kring ögonen
   eftersom man inte behöver gnugga bort maskaran
  • Tål ingenting
   Sämsta tubmascaran jag testat. Håller varken under ett svettigt träningspass eller när man badar. Kanebo, Clinique och t o m Loreal håller mkt bättre. Dessutom är det omöjligt att bygga volym och resultatet är alldeles för naturligt för min smak. Enda fördelen är att det är lätt att ta bort den.
  • Fick ett test av en kompis och blev förälskad med en gång! Har nu användt Blinc i 3 år och kommer aldrig gå tillbaka till "vanlig" mascara! Lätt att applicera och ännu lättare att tvätta bort. Rekomenderas varmt! UNDERBAR!!
  • jättebra mascara!
   Lätt att applicera och bygga upp, men man måste göra färdigt ena ögat innan man gör det andra (till skillnad fån vanlig mascara som ska torka mellan lagren). Sitter väldigt bra hela dagen och är lätt att ta bort med varmt vatten (inte för varmt) om man låter det verka några sekunder först och inte gnuggar som en galning på en gång. Passar mig jättebra som har känsliga ögon och får grusighet, suddighet och klåda av nästan alla andra vattenfasta mascaror. Enda nackdelen är att borsten är för stor. Jag lyckas inte måla utan att kladda ner ögonlocken rejält.
  • Underbar
   Jag fick ett litet test av denna mascara och tänkte först inte ens prova den men kom på andra tankar och la på ett lager. Den här mascaran är underbar, håller hela dagen och tvättas verkligen bort så enkelt som det låter: ett litet tryck och kranvatten. Upplever mina fransar som fler nu och längre kan ha och göra med att mascaran inte sliter lika intensivt på fransarna som "vanliga" mascaror?! Jag råder alla att verkligen köpa den och testa i synnerlighet om du är lite känslig mot make up/krämer över lag. Jag är jättekär och kommer troligtvis inte gå tillbaka till de övriga igen!
  Skriv recension
Relaterade produkter
Kolla även in