Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Kropp » Hårborttagning » Veet Easy Wax - Electrical Roll On Kit
Veet Easy Wax - Electrical Roll On Kit

Veet

Veet Easy Wax - Electrical Roll On Kit

Pris: 466kr
 • Produktinformation

  Veet Easy Wax - Electrical Roll On Kit är ett nytt självuppvärmt vaxsystem med en roll-on-applikator som ger samma vaxresultat hemma som i salong. Veet vaxprodukter har samma ingredienser som produkterna som används på skönhetssalonger och tar bort håret med roten från första appliceringen. Det tar effektivt bort hår ända ned till två mm. Det är speciellt utformat med naturligt bivax och passar alla hudtyper, inklusive känsliga. Huden återfuktas och förblir silkeslen i upp till fyra veckor! Den självuppvärmande enheten värmer vaxet till rätt temperatur och applikatorn säkerställer rena och tunna vaxlager som ger jämn täckning överallt.

 • Kundrecensioner

  • Bra
   Jag provade denna produkten genom Buzzador och jag tyckte att den var bra. Eftersom man fick ett sånt tjockt lager med vax så fastnade varenda litet hårstrå. Det enda negativa är väll att det tar såpass lång tid innan vaxet är varmt, men eftersom produkten är så effektiv så är det värt att vänta.
  • Positivt överraskad!
   Jag har testat olika vax hemma, men detta är överlägset bäst hittills. Enkel att använda och gör inte alls ont. Tar lite tid för det att värmas upp, men annars så fungerar det super. Rekommenderar det verkligen!
  Skriv recension
Relaterade produkter
Kolla även in