Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Kropp » Handvård » Cicaclean - 50ml

Cicamed

Cicaclean - 50ml

Pris: 59kr
 • Produktinformation

  Cicaclean
  Dina händer är en bakteriefälla! Visste du att det finns flera miljoner med bakterier på dina händer och under dina naglar?

  Rena händer utan tvål och vatten
  Den allra bästa metoden för att få rent händerna är att använda tvål och vatten, men vad gör man när varken tvål eller vatten finns tillgängligt?

  Vad är det som skiljer Cicclean från andra produkter?
  Cicaclean har etanol som huvudkomponent och verkar kvickt utan att klibba efter avdunstning. Till skillnad från många andra produkter som torkar ut händerna efter användning så innehåller Cicaclean glycerin, aloe vera och e-vitamin som behandlar och återfuktar huden så att huden behåller sin naturliga fuktbalans. Dessa egenskaper gör att Cicaclean verkar som en mjukgörande handkräm samtidigt som den är antibakteriell.
  Cicaclean skiljer sig väsentligt från andra antibakteriella alcogel genom att den appliceras som aerosol. Att applicera alcospray med hjälp av aerosol är helt unikt på marknaden, och gör det mycket lättare att komma åt naglar och skymda områden på handen. Enligt flera kliniska studier så är flytande alkohol mycket verkningsfullare än gel.

  Hur gör jag?
  Spraya direkt på torr och synligt ren hud. Rekommenderad dos är två till tre sekunder. Gnid händerna, fingrarna och ovansidan av händerna grundligt tills Cicaclean har evaporerat fullständigt. Glöm inte att spraya utsatta områden som naglar, tummar och mellan fingrarna. Låt lufttorka. Tvätta inte bort Cicaclean efter applicering
  Med en Cicaclean kan man avnjuta en picknick utan flera miljoner bakterier på händerna.

 • Mer information

  Användningsområden för Cicaclean
  Genom att sporadiskt använda sig av Cicaclean skapar du en antibakteriell miljö. Den lilla, men samtidigt varaktiga förpackningen gör det möjligt att alltid bära med sig en Cicaclean.
  Cicaclean är inte bara utmärkt för dina händer, utan kan även med goda resultat användas även på fötter. Den kylande effekten från aerosolsprayen gör Cicaclean idealisk för sommarvarma fötter som har varit instängda i ett par skor hela dagen, och lämnar fötterna angenämt doftande och fräscha. Det är just bakterierna på huden som gör att svett kan lukta mindre sympatiskt.
  Appliceringsformen hos Cicaclean möjliggör även behandling av olika bakterierika ytor som till exempel toalettsitsar, handtagen på kundvagnar, dörrhandtag och träningsredskap.

Relaterade produkter
Kolla även in