Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Hud » Ansikte Herr » Trimmer » NE3450 Nose & Ear Trimmer Nano Series
NE3450 Nose & Ear Trimmer Nano Series

Remington

NE3450 Nose & Ear Trimmer Nano Series

Pris: 199kr
 • Produktinformation

  Se sanningen i vitögat: om vi vill det eller ej, så kan hår växa på en rad oönskade ställen som näsan och öronen. Om du inte vill ha det på det sättet, så kan Remington Nano Nose & Ear Trimmer stå till tjänst. Den är lika behändig att använda till den intima kroppsvården som till en renare, känsligare och mera mångsidig trimning. 

  Nu kan du kvickt och lätt avlägsna oönskat hår i näsan och öronen i den lugna förvissningen att den här smarta trimmern gör det lättare än någonsin för dig att bli klar på morgonen och lämna hemmet fräsch och med självförtroende. 

  När det gäller näsan och öronen förstår Remington vikten av renlighet och god hygien. Remington Nose & Ear Trimmer är utrustad med ett smart, innovativt rengöringsbart bladhuvud som är lättskött för att nå upp till mycket höga krav på hygien. Det är lättare än någonsin att rengöra, det är bara att ta loss bladhuvudet och rensa det ordentligt efter varje användning. 

  I själva verket är god hygien en av huvudtankarna bakom designen av den här trimmern. Den har ett Nano-Silver Anti-microbial-hölje, med silverjoner som stöter bort bakterier och hindrar dem från att växa och på så sätt minskar sannolikheten för hudirritation. 

  Med den vertikala trimmern kommer du lättare åt näsa och öron, och får en mera noggrann trimning av skägg, stubb och ögonbryn. Trimmern är också dubbelsidig med en bekväm trimteknik som ger dig en enklare och bekvämare trimning. 

  Remington Nano Nose & Ear Trimmer är ett mångsidigt verktyg med finesser för säkerhet och hygien. Det är utrustat med olika tillbehör för att uppfylla alla tänkbara behov som finns för att avlägsna hår: ett extra Roterande bladhuvud för hår i näsa och öron och 2 vertikala stödkammar för att trimma andra ömtåliga delar i ansiktet som ögonbrynen. 

  För optimal bekvämlighet kan trimmern användas på både våt och torr hud, den är 100 % vattentät och kan användas både inne i och utanför duschen. Den smarta upphängningsöglan i ändan av trimmern är behändig att hänga upp den i. 

  • Anti-Microbial Nano Silver-hölje för hygienisk trimning
  • Dubbelsidig, vertikal trimmer som är enkel att rengöra
  • Bekväm trimningsteknik för säker och enkel användning
  • Vertikala stödkammar
  • Vattentät med upphängningsögla som gör den lätt att förvara
  • Roterande bladhuvud för hår i näsa och öron
  • 1 batteri AA (ingår)
Relaterade produkter
Kolla även in