Populära varumärken hos Glossme!
Sök produkt
Hem » Hud » Ansikte Dam » Specialprodukter » Hydraluron - Moisture Booster
Hydraluron - Moisture Booster

Indeed Lab

Hydraluron - Moisture Booster

Pris: 299kr 349kr
 • Produktinformation

  Hydraluron fungerar som en drink för huden och kan appliceras med vilken återfuktande kräm eller serum som helst för att maximera valet av din dagliga hudvårds rutin. Resultatet blir en återfuktad, skinande och ungdomlig hud.

  Många vet att uttorkning kan leda till för tidigt åldrande. Trots att man använder bästa tillgängliga hudvård, kan huden kännas spänd och sakna fukt. Kliniska tester har visat att fukten av Hydraluron ökar hudens elasticitet inom åtta veckor med 27%, medan hudens skrovlighet minskar med 10%. 

  Vid regelbunden användning av Hydraluron ökar hudens förmåga att behålla fukten i huden långsiktigt. Den innehåller även världens första Hyaluronic Acid som är 100% fri från råmaterial som härstammar från djur och organiska rester av lösningsmedel. Det försäkrar att din hud matas med de renaste och snällaste ingredienserna för att maximera förmånerna till huden.

  Användning
  Applicera en mindre mängd över hela ansiktet och följ upp med en återfuktande kräm. Bör användas på morgonen och kvällen.

Relaterade produkter
Kolla även in